El pasado 30 de abril de 2015, la prestigiosa Time Out Barcelona ha publicado un artículo sobre Bitter. Aquí está la transcripción del texto del artículo, publicado por Laura Conde, tanto en castellano como en catalán:
Va ser trepitjar el Bitter, una cocteleria que Sant Antoni demanava a crits (amb permís del XIX Bar) i venir-nos al cap aquell “m’exalta el nou i m’enamora el vell”. I és que el Nacho, un dels tres propietaris, ve d’establiments com el Milano, el Caribbean i el Negroni, aquella vella escola coctelera l’esperit de la qual ha volgut mantenir al seu Bitter, sense oblidar que a ell, com passava a Foix, l’exalta una barbaritat el nou. Aquí no hi trobareu cocteleria molecular però sí herbes naturals (romaní, farigola, alfàbrega i lavanda són les seves preferides) en beuratges delicats i suggeridors, que s’allunyen de la cocteleria clàssica però en saben mantener les arrels i un respecte profundal que representa. També hi ha còctels smb mescal, senyal inequívoc que el Bitter està atent a les modes, i una carta que diu “hola, com va?, voleu veure la carta o preferiu que parlem?”. I és que el Nacho té dins seu un d’aquells cambrers de la vella escolla que valen més pel que callen que pel que diuen, d’aquells que nomas t’han de mirar per saber, abans que tu, què vols. Tot això, en un espai que combina la sobrietat de les velles cocteleries amb la calidesa d’un mobiliari amb tocs nèrdics, molt actual. Amb camisa blanca però sense corbatí. Amb seriositat però sense rigidesa. Amb jazz però no sempre, Amb entrepans gurmet però sense cacauets. I amb ganes, moltes ganes.
Va a ser pisar Bitter, una coctelería que Sant Antoni pedía a gritos (con permiso del XiX Bar) y venirnos a la cabeza aquel “me exalta lo nuevo y me enamora lo viejo”. Y es que Nacho, uno de los tres propietarios, viene de establecimientos como el Milano, el Caribbean y el Negroni, aquella vieja escuela coctelera de la cual ha querido mantener en su Bitter, sin olvidar que a el, como le pasaba a Foix, le exalta una barbaridad lo nuevo. Aquí no encontraréis coctelería molecular pero sí hierbas naturales (romero, tomillo, albahaca y lavanda son sus preferidas) en bebidas delicadas y sugerentes, que se alejan de la coctelería clásica pero que saben mantener las raíces y un profundo respeto por lo que representan. También hay cocktails con mezcal, señal inequívoca que Bitter está atento a las modas, y una carta que dice “hola, qué tal? quieres ver la carta o prefieres que hablemos?”. Y es que Nacho tiene dentro suyo un camarero de aquellos de la vieja escuela que valen más por lo que callan que por lo que dicen, de aquellos que sólo han de mirarte para saber, antes que tú, qué quieres. Todo esto en un espacio que combina la sobriedad de las viejas coctelerías con la calidez a de un mobiliario con toques nórdicos, muy actuales. Con la camisa blanca pero sin corbata. Con seriedad pero sin rigidez. Con jazz pero no siempre. Con Sandwiches Gourmet pero sin cacahuetes. Y con ganas, muchas ganas.